HTML

Tavaszi Fáradtság

Van aki tavasszal fáradtabb, mint általában. De mi van azokkal, akik egész évben tavaszi fáradtak. Nos, neki segít ez az oldal. Napi 30 másodperces megoldás a krónikus fáradtságra.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Hogyan szabadultam meg 1 hónap alatt a krónikus fáradtságtól és változtattam meg az életem örökre?

2010.06.15. 15:24 grofakos

Egyszerűen hihetetlen, hogy eddig senkinek nem jutott eszébe az a végtelenül egyszerű megoldás, ami mindössze napi 30 másodpercembe és egy csésze kávé árába kerül.

fáradtság nélkül

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ugye, ma még Ön se tudna annyiszor lecsúszni, mint a gyermeke?

Higgye el, sokáig nekem se ment. De, szerencsére találkoztam Péterrel, és egy nagy fordulat állt be az életemben. Hogy ki az a Péter és hogyan változott meg az életem, a folytatásból kiderül hamarosan..

Amikor még úgy tűnt, hogy minden rendben van

A történet 8 évvel ezelőtt kezdődött. Akkor még huszonéves fejjel, szorakozni jártam, sportoltam, tele voltam energiával. A munkahelyemen én voltam az az ember, akire mindent rá lehetett bízni, mert akármennyit dolgoztam, sose éreztem magam fáradtnak.

Fáradtság nélkül, jókedvűen együtt a család
Amikor még tele voltam energiával és boldog életet éltem

Aztán elkezdődtek a változások. Született egy lányom és előléptettek vezetővé a munkahelyemen.
Ezek alapvetően nagyon jó dolgok, azonban nagy felelősséggel járnak. Az elején még nem volt semmi gond. Ugyanolyan elánnal dolgoztam, mint előtte és a gyereknevelés is könnyen ment. Az éjszakai fennlétek nem okoztak problémát, másnap frissen ébredtem. Ez így ment éveken át, mígnem elértem a 30 éves kort. Ekkor valami elromlott.

folyt.köv

Szólj hozzá!

Címkék: élet stressz egészség életmód tavaszi fáradtság

süti beállítások módosítása